Share on facebook
Share on email

Megújul a Szilágyi Erzsébet fasor!

Ősszel sokkal komfortosabban és biztonságosabban közlekedhetünk a Szilágyi Erzsébet fasoron.

Bár nem a II. kerület feladata lenne, felújítjuk a Szilágyi Erzsébet fasor legrosszabb útszakaszát hosszú évek adósságát törlesztve, méghozzá úgy, hogy folyamatosan biztosítjuk a kétirányú forgalmat a vágányfelújítások alatt is.

Ahogy ígértük, nem mutogatunk másra, ha szükséges, elvégezzük a feladatot akár mások helyett.

Ez fog történni a Szilágyi Erzsébet fasor útpályájának felújításával, hiszen az közigazgatásilag a XII. kerületben van, tulajdonosa a Fővárosi Önkormányzat, kezelője a Budapest Közút Zrt.

Naponta kb. 26 000-szer haladnak el rajta járművek. Erre közlekednek rengetegen, akik Budakesziről, Nagykovácsiból vagy Solymárról érkeznek, és erre közlekedik rengeteg II. kerületi szomszédunk. Ők mindannyian évek óta zötykölődnek az út minősége miatt.

A Fővárosi Önkormányzat a forráselvonások miatt nehéz helyzetbe került, ezért nem tudja elvégezni az útfelújítást. Mivel az út állapota egyre romlik, és az erre közlekedők érdekét az útfelújítás szolgálja, ezért a II. Kerületi Önkormányzat elkezdi a Szilágyi Erzsébet fasor felújítását saját erőből, így a legkritikusabb útszakaszok helyreállítása megtörténhet, és biztonságosabban, komfortosabban utazhatnak az erre közlekedők.

Emellett várjuk elsősorban cégek, vállalatok, felajánlásait a Szilágyi Erzsébet fasor felújítására. Örömmel látjuk, ha csatlakoznak például autógyárak vagy teherfuvarozók, sőt akár környékbeli települések önkormányzatai is a felújításhoz. A támogatók megjelenési felületet kaphatnak, melyet látnak a Szilágyi Erzsébet fasoron közlekedők. Ha csatlakozni kívánnak, írjanak a kozosseg@masodikkerulet.hu címre!

A munkálatok idején türelmüket kérjük! Ősszel sokkal komfortosabban és biztonságosabban közlekedhetünk a Szilágyi Erzsébet fasoron.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!