Share on facebook
Share on email

Megszületett a II. kerület rég várt helytörténeti kötete

A Volt egyszer Budán… című helytörténeti kiadvány első kötete gyönyörű képekkel gazdagon illusztrált, tartalmas mű, melyet a Budai Polgár szerkesztősége állított össze.

Ennek a könyvnek, amely Buda múltjának páratlanul részletes összefoglalója, a folytatását mi magunk írjuk. Ezért is fontos tisztában lennünk múltunkkal, mert erre építve lehetünk boldogok a jelenben és a jövőben.

A hétvégén már kapható is lesz a kiadvány II. kerületieknek kedvezményes áron, keressék szombaton a Fenyves Adventen, vasárnap a Mechwart Adventen 16 órától! Ünnepélyes könyvbemutató december közepén várható, további részletekkel hamarosan jelentkezünk. A 320 oldalas, keménytáblás könyv az adventi időszakban a készlet erejéig II. kerületi kedvezménnyel 6900 Ft helyett 4500 Ft-ért kapható, egyelőre készpénzért.

Természetesen egyre több helyen lesz megvásárolható a kötet, a helyszínekről folyamatosan beszámolunk.

Gratulálok a Budai Polgárnak a fantasztikus kiadványhoz!

Mindenkinek jó olvasását kívánok!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

A Marczi Nyaraló készülődik!

Újra zöldben pompázik a vadszőlő, virágba borultak a cserjék, téli álmából ébredezik nyári programjaink helyszíne, a Marczi belső udvara. Amit garantálunk: felejthetetlen nyáresti programok, jó levegő, és profi vendéglátás!