Share on facebook
Share on email

Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja

Iványi Gáborral közösen nyitottuk meg az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltját, a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt.

Az adománybolt ötlete két éve merült fel, amikor az egyik baráti beszélgetés alkalmával Iványi Gábor azt mesélte, hogy kaptak 10-20 pár sílécet és ők nem tudják a segítettjeiknek odaadni, de a kerületünkben biztosan vannak olyanok, akik viszont síelnek. Így jutottunk el a nemzetközi példák alapján ehhez a típusú adománybolthoz, ahol lehetőség van használt, jó minőségű ruhák, eszközök leadására adományként, melyeket később töredék áron megvásárolhatnak. Az így keletkezett bevételből tartja fenn magát a bolt, és segíti elő az olcsó vásárlási lehetőséget, az adományok hasznosulását. Ezzel segíthetünk a nehezebb sorban élőknek és teszünk a fenntarthatóságért is.

Nem érkeztünk üres kézzel. Galkó Balázs egy jótékonysági árverésre ajánlotta fel 30 perces József Attila veseiből összeállított műsorát, amit most a művész úrral egyeztetve az adományboltnak ajándékoztam. Emellett a gyerekeink által már nem használt betonkeverőt és a markolót is felajánlottuk. Kérem, vegyék meg ezeket és Iványi Gábor aláírt kalapját is, ezzel támogassák az egyesület munkáját!

Az adománybolt augusztus 3-tól, 10 és 18 között várja Önöket. Információt Horváth Évától a +36706671935-ös telefonszámon kaphatnak.

Legyen élmény adni és vinni is!

Vigyázzunk egymásra!

Vigyázzunk Budára!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek