Share on facebook
Share on email

Kunyhótól a palotáig – Pályázatot nyert a Hűvösvölgyi óvoda tehetségműhelye

Az elnyert összeget a tehetség-ígéretek erősségeit kiemelő, az óvodai nevelési évet átfogó, 30 órás komplex műhelymunka megvalósítására fordítják.

Örömmel adunk hírt róla, hogy a II. kerületi Kolozsvár utcai Óvoda Hűvösvölgyi tagintézménye az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, „A hazai és határon túli, óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása” c. pályázati kiírásra benyújtott, NTP-OTKP-19-0025 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett, „Kunyhótól palotáig” műhelyének pályázata a Támogató döntése alapján 900.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Törekednek arra is, hogy fejlesszék társas kapcsolataikat, és olyan értékeket alakítsanak ki bennük, mint a hazaszeretet vagy az önismeret.

Valamint kiemelt figyelmet fordítanak a szülők bevonására is, hisz a későbbi tehetség kibontakoztatásának elengedhetetlen feltétele a támogatás!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Érdekli a gyermekedet a robotika? Ezt kell tudnod róla

Robotika: futurisztikusnak tűnő tudományterület, azonban közel egy évszázada az emberiség része. Az első robotot az 1939-es világkiállításon mutatták be, majd 1961-ben alkalmazták az első ipari robotot. Azóta a robotika fejlődése megállíthatatlanul felgyorsult. Így egy nagy kérdés vár megválaszolásra: van-e értelme gyerekeknek robotikával foglalkozni?

Helloklimax – Elindult az első klimax program Magyarországon is!

„A helloklimax program egy blogból indult. Egy blogban írtam ki magamból a saját klimaxom többféle betegséget hozó, és az életminőségemet évekre befolyásoló történetét. A helloklimax program a klimaxos nőkről szól és értük született meg. 4 év kutatómunka, 4 év saját megélés, 4 év közös gondolkodás szakemberekkel, 4 év azért, hogy nőtársaim már könnyebben éljék meg a változókort, mint én” – idézi fel a kezdeteket Koch Mária, a program alapítója.