Share on facebook
Share on email

Kunyhótól a palotáig – Pályázatot nyert a Hűvösvölgyi óvoda tehetségműhelye

Az elnyert összeget a tehetség-ígéretek erősségeit kiemelő, az óvodai nevelési évet átfogó, 30 órás komplex műhelymunka megvalósítására fordítják.

Örömmel adunk hírt róla, hogy a II. kerületi Kolozsvár utcai Óvoda Hűvösvölgyi tagintézménye az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, „A hazai és határon túli, óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása” c. pályázati kiírásra benyújtott, NTP-OTKP-19-0025 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett, „Kunyhótól palotáig” műhelyének pályázata a Támogató döntése alapján 900.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Törekednek arra is, hogy fejlesszék társas kapcsolataikat, és olyan értékeket alakítsanak ki bennük, mint a hazaszeretet vagy az önismeret.

Valamint kiemelt figyelmet fordítanak a szülők bevonására is, hisz a későbbi tehetség kibontakoztatásának elengedhetetlen feltétele a támogatás!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

A BenoX gondoskodik gyermeke fejlődéséről

A BenoX kényelmi gyermek lábbelik és fejlesztőjátékok egytől-egyig gondosan válogatott, magas minőségű termékek, és garantáltan elégedett lesz velük nemcsak kis tulajdonosuk, de a szülők is.