Share on facebook
Share on email

Kultúrával fűtünk!

Novembertől nappali melegedő programok a Marcziban, januártól Kultnapközi gyerekeknek a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marcziban.

A rezsiárak emelése kihívás elé állítja önkormányzatunkat és kerületünk közművelődési intézményeit is, de nem hagyjuk magunkat!

A Marczibányi Téri Művelődési Központban november elsejétől Nappali melegedőt rendezünk be azoknak a szomszédainknak, akiknek nagy gondot okoz kifűteni a lakásukat. Itt kártyajátékokkal, társasjátékokkal, rejtvényekkel és kézimunkázási lehetőséggel, internetsarokkal készülünk, és nyitvatartási időben szeretettel várjuk a nyugdíjasokat.

Igyekszünk bensőséges, kedves kreatív teret berendezni, amelyhez az éppen nem használt színházi előadások díszleteit és tárgyait használjuk fel.

Bízunk abban, hogy közülük is sokan bekapcsolódnak majd a január elején kezdődő Kultnapközi projektünkbe, amelyet a Klebelsberg Kultúrkúriaban és a Marcziban hirdetünk meg. A napköziben helyet biztosítunk azoknak a gyerekeknek, akik családjainak problémát okoz a meghosszabbított téli szünet. Számos foglalkozással készülünk, és már most nagyon várjuk az iskolás korosztály és a melegedő nagyszülők találkozását.

Vigyázzunk egymásra!

Vigyázzunk Budára!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek