Share on facebook
Share on email

Kipakoló a Fény utcai piacon

A nagy érdeklődésre való tekintettel, április 14-én újra a Kipakolóké lesz a Fény Utcai Piac, ezúttal is egy teljes napra!

A Kipakoló vásárokon gazdát cserélhetnek azok a játékok, ruhaneműk, könyvek, konyhai eszközök, és mindazok a még használható dolgok, amik nagy örömöt okozhatnak majd új tulajdonosaiknak.
2024. április 14-én, vasárnap 9:00 órától igazi vásári körülmények között a Fény Utcai Piacon lesz lehetőség az árusításra.

Vasárnap reggeltől egészen 18:00 óráig a Kipakolós árusoké és a vevőké lesz a Piac, ahol igazi árusító asztalokon, vásári forgatagban adhatunk-vehetünk.

A Kipakolók portékái között a piciktől a nagyokig, az egész család valódi kincsekre bukkanhat. Ha van felesleges, de még használható műszaki cikk, könyv, régi lemez, CD vagy DVD, bizsu vagy egyéb csecsebecse otthon, aminek más hasznát venné, hozd el és légy részese annak az örömnek, amit ezzel adhatsz a vásárlóknak. Jó eséllyel sok, még használható eszköz és ruha talál majd így gazdára. 

Várjuk a jelentkezésed, ha árulni szeretnél a Fény Utcai Piac – áprilisi Kipakolón!

Asztalbérlés:
https://jegyvasarlas.hu/…/kipa…/66014ae7a4a0c65ac97367a1

A bérelhető asztalok korlátozott számban érhetőek el. Egy árus csak egy asztalt tud bérelni. Négyféle jegytípus közül választhatsz, attól függően, hogy a piac melyik területén helyezkedik el az asztal.
Ha bármilyen kérdésed lenne, írj a rendezveny@fenyutcaipiac.hu e-mail címre.

Áprilisban is kipakolók a II. kerületben! | Facebook

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!