Share on facebook
Share on email

Készítsétek el első digitális játékotokat!

Kódolás Hete a Logiscool Budaban!

Október 7. és 22. között a #CodeWeek alkalmával az érdeklődő szülők és gyerekek belekóstolhatnak a programozás, a digitális írástudás és a mesterséges intelligencia világába.

A Logiscool nemzetközi iskolahálózata idén is szórakoztató bemutató órákkal és kihívásokkal csatlakozik a Code Week kezdeményezéshez, az EU által szervezett rendezvénysorozathoz!

Oktatóink koordinálásával, egy óra leforgása alatt a résztvevő diákok elkészíthetik saját számítógépes játékukat! Bemutató óráinkon a diákok aktívan bevonódnak, egyénileg dolgoznak egy adott projekten. Igény esetén ki is települünk az adott iskolákba. Várjuk osztályok, csoportok, szakkörök jelentkezését, egyórás turnusokban!

Programozni bárki tud, gyere próbáld ki Te is!

A jelentkezéshez kérnénk regisztrálni az alábbi linken:

https://www.logiscool.com/hu/apply/buda/events/codeweek

Tudj meg többet az eseménysorozatról és regisztrálj rendezvényeinkre a Code Week weboldalán:

https://codeweek.eu/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!