Share on facebook
Share on email

Karácsonyi élelmiszercsomag- és Cipősdoboz osztás a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében

A különleges ajándékosztást karácsony alkalmából a Baptista Szeretetszolgálat szervezi a hátrányos helyzetű családok részére! Sztárvendégek: Gáspár Győző és Gáspár Bea.

Mint minden évben, idén is sor kerül a hátrányos helyzetű gyermekek megajándékozására.

Ebben az évben is 100 nagycsaládnak osztanak a Lidl támogatásával tartós élelmiszercsomagot és Cipősdoboz ajándék dobozt. A Szeretet Ünnepének alkalmából december 22-én 250-350 gyermeket ajándékoznak meg 10-12 kilós tartós élelmiszercsomaggal, Cipősdoboz ajándék dobozokkal. Ezzel nyújtanak felemelő pillanatokat számukra. Továbbá a gyermekeket és szüleiket vendégül látják egy szelet pizzára. A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső fontosnak tartja, hogy felhívjuk a figyelmet, milyen csodálatos dolog jótékonykodni, és segíteni a rászorulókon. A hátrányos helyzetű emberek életét pedig ezzel kicsit meg tudjuk könnyíteni.

A Pizza King Express és Melhem Saad, alapító támogatásával minden gyermeket és kísérőt vendégül látnak egy szelet pizzára és üdítőre.

Időpont, helyszín:  2023. december 22. péntek, 1089 Budapest, Elnök utca 3.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.