Share on facebook
Share on email

Jótékonysági koncert a II. kerületben

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-bejegyzése arról, hogy Dés László: Dalok egy zongorával című koncertjének teljes jegybevételét az ukrajnai menekültek megsegítésére fordítja a II. kerület önkormányzata.

Segítsünk közösen! Jótékonysági koncert a II. kerületben!

https://fb.watch/bH5NNH9I2y/

Dés László: Dalok egy zongorával című koncertjének teljes jegybevételét az ukrajnai menekültek megsegítésére fordítja a II. kerület önkormányzata. Anyák és gyermekek életüket szatyrokba csomagolva kénytelenek elmenekülni otthonukból a háború borzalmai miatt, és vágnak neki a teljes ismeretlennek, egy bizonytalan jövőnek. A II. kerület eddig is sokuknak segített. Szállással, élelemmel, ruhával. Adománygyűjtést szerveztünk több helyszínen, a kerületiek jóvoltából sok busznyi adomány gyűlt össze és jutott el a határra, segélyszervezetekhez, vagy éppen a kerület által segített családokhoz. Példátlan összefogás jött létre Budán, a II. kerület megmozdult. Az adományok és a felajánlások gyűjtése most kiegészül egy jótékonysági koncerttel. Találkozzunk a Klebelsberg Kultúrkúriaban Dés László egyzongorás estjén, hiszen fantasztikus koncertélmény átélése mellett most segíthetjük is az Ukrajnából menekülőket. Köszönjük az önkéntesek és a civilek áldozatos munkáját, hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármilyen formában részt vesz a bajba jutottak segítésében!

Jegyek (támogatói jegyek a kosárba helyezést követően válthatóak) a jegy.hu oldalon vásárolhatóak:https://www.jegy.hu/…/des-laszlo-dalok-egy-zongoraval…

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek