Share on facebook
Share on email

Játékszüret családi nap a Várkert Bazárban

Október 28-án egy egész napos aktív programon vehetnek részt az érdeklődők a Várkert Bazárban, tündérek és erdei manók között, az elvarázsolt erdő iskolájában.

A délelőtt 10 órától 17 óráig tartó programok során őszi díszek készítésével, interaktív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncerttel és bábelőadásokkal várják a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt.

Az ingyenes foglalkozások mellett izgalmas előadásokra is jegyet lehet majd váltani. Délelőtt 11 órától hangszersimogatón vehetnek részt a gyerekek, amelyben választ kaphatnak arra a sok-sok kérdésre, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerülhet bennük, sőt, meg is szólaltathatják majd a különböző instrumentumokat. Mindez egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent.

13 órától A kerek kő című, Magyar népmesék-sorozatból ismert történet  bábelőadását tekinthetik meg, a közismert népmesét Nyáry Detti és Tűzkő Sándor dramatizálta bábjátékként, kibővítve egy-két vidám jelenettel, és sok-sok játékkal fűszerezve.

16 órától Kippkopp és Tipptopp kalandjait követhetik nyomon a kicsik, Marék Veronika népszerű gyerekmeséjét a Nefelejcs bábszínház előadásában látják majd. 

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/jatekszuret-csaladi-nap

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!