Share on facebook
Share on email

Így törölheted az exed a képeidről Valentin-napra

Valentin-napi tisztogatás: egy bolt féláron tünteti el az exedeket a közös fotókról

Ahogy közeledik a Valentin-nap, sokan a szerelem ünnepére készülnek, ugyanakkor vannak, akik számára ez az időszak a múlt feldolgozásáról és új kezdetekről szól. Ezt felismerve meglepő akciót hirdetett egy alapvetően adat-helyreállítással, és digitalizálással foglalkozó magyar cég: most féláron radírozzák le bárki fotóiról az exeket, mindezt mesterséges intelligenciás képszerkesztés segítségével.

Képzeld el, hogy van egy kedvenc fotód, amelyen az exed is szerepel, és szívesen megtartanád az emléket, csak éppen nélküle. Így születtek korábban az eltépett vagy kínosan megvágott fotók, de ma már létezik modern megoldás a problémára.

A digitális emlékmentés terén szakértő Emlékmentő cég egy váratlan Valentin-napi promóciót indított idén. A kampány során február elseje és tizennegyedike között féláron kínálják mesterséges intelligenciával történő fotószerkesztési szolgáltatásukat. Ezzel a módszerrel az exeket és nem kívánt személyeket szinte észrevétlenül távolítják el a fotókról, lehetővé téve az emberek számára, hogy megtartsák kedvenc emlékeiket, de már egy új, frissített változatban. Ez az új technológia pont időben érkezett ahhoz, hogy segítsen a szingliknek és a frissen szakítottaknak egy kis „tisztogatásban” Valentin-nap előtt.

„Az Emlékmentő mindig is azon dolgozott, hogy segítsen ügyfeleinek a múltjuk digitális megőrzésében és felújításában. Ezzel az akcióval egy lépéssel tovább megyünk: segítünk nekik elengedni a múltat és a fájó emlékeket átkeretezni” – mondta Stier-Nemes Lenke, az Emlékmentő kommunikációs vezetője. „Ez az akció arra ösztönzi az embereket, hogy a technológia segítségével elinduljanak az újrakezdés útján, és pozitív módon nézzenek a jövőbe.”

Ahogy közeledik a szerelmesek napja, ez az akció remek lehetőséget kínál azok számára, akik frissen szakítottak vagy egyszerűen csak szeretnének megszabadulni a múlt emlékeitől. Az Emlékmentő újítása egy kis technológiai varázslattal kínál segítséget a múlt feldolgozásában és az új kezdetek megteremtésében.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!