Share on facebook
Share on email

Idén is megnyitja kapuit a Millenáris AdományPark

November 26. és december 19. között a Millenáris AdományPark ismét megnyitja kapuit.

Idén a Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve ajándékokkal megpakolt cipősdobozokat gyűjtenek, melyek még karácsony előtt eljutnak a nehéz helyzetben lévő gyerekekhez.

Az előző évek sikeres akcióinak hagyományát folytatva a Millenáris idén is támogatja a segítő szervezetek munkáját, és fogadja az önkéntes felajánlásokat, a jó szándékú adakozók ajándékait, melyek a legnagyobb szükségben élő gyermekek ünnepét teszik szebbé.

A Millenáris AdományPark 24 napon keresztül gyűjti a cipősdobozba csomagolt meglepetéseket. Hétköznap 11 és 19, hétvégén 10 és 18 óra között a Millenáris C épületében várják mindazokat, akik a lehetőségeik szerint ajándékokkal szeretnének meglepni egy-egy 18 év alatti fiút vagy lányt. Az adományokkal érkezők számára a C épület alatti mélygarázsában egy óra ingyenes parkolás biztosított.

A szállítás és biztonsági ellenőrzés érdekében fontos, hogy a dobozok könnyen nyithatók és zárhatók legyenek, így azt kérik a szervezők, hogy a cipősdoboz tetejét és alját külön csomagolják be a felajánlók a szalaggal való átkötés, leragasztás előtt. A megajándékozott nemét és életkorát szintén kérik feltüntetni a becsomagolt dobozon, így is segítve a célba juttatást

A cipősdobozba romlandó ajándékokon kívül bármi kerülhet, aminek egy gyermek örül. A folyékony vagy törékeny termékeket a szervezők javasolják alaposan becsomagolni, mielőtt a dobozba kerülnek. Elsősorban könyveket, játékokat, íróeszközöket, iskolai felszereléseket, higiéniai termékeket vagy kisebb sporteszközöket érdemes a csomagba rakni, mellé képeslap vagy üdvözlőkártya is tehető néhány kedves szóval, jókívánsággal.

Az összegyűjtött ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A dobozok gyermekotthonokba, nagycsaládos szervezetekhez, kórházakba, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolákba, egyesületekhez, alapítványokhoz és civil szervezetekhez kerülnek majd.

A Millenáris AdományPark – Adj szívből! kampányáról folyamatosan frissülő információk az alábbi felületeken érhetők el:

millenaris.hu
facebook.com/Millenaris

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Öko Zsibongó Family a tudatosság jegyében

Március 26-án 11-17 óra között a 13. kerületben található Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban tartják az idei első Öko Zsibongó Family-t, az önfeledt családi programok szerelmeseinek nagy kedvencét.

Heló, LEGO-oroszlán!

Elhoztuk az Lánchíd oroszlánjának 1:1 méretarányú LEGO változatát a II. kerületbe, így a Pasaréti úton felfestett rajzfilmkaraktereknek is lesz mit megcsodálniuk!

Szezonkezdés a Familyparkban

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 m²-en kínál önfeledt szórakozást és izgalmas kalandokat az egész családnak. A burgenlandi St. Margarethenben található Familypark a Ruszti-dombvidék szívében fekszik és a Fertő-tó körüli üdülőrégióban a családok egyik legkedveltebb célpontjának számít. Április 1-jétől pedig a Familypark újra megnyitja kapuit a vendégek előtt!