Share on facebook
Share on email

Házi kedvencek járőrszolgálata segít szilveszterkor a II. kerületben

Segítenek, hogy az ijedt kutyusok minél előbb hazajuthassanak!

Bár a petárdázás tilos, mégis biztosra vehető, hogy szilveszterkor robbantásoktól lesz hangos a II. kerület is, és ilyenkor sok kutyus menekül el lakóhelyétől akár több kilométer távolságra is.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-bejegyzésében tudatta, hogy tavaly első alkalommal állították fel a házi kedvencek járőrszolgálatát, hogy minél hamarabb hazakerülhessenek az ijedt kutyusok.

A házi kedvencek járőrszolgálata most is „szolgálatba áll” az Országos Munkakutya SE bevonásával 2021. december 31-én 10 órától 2022. január 2-án 12 óráig fogadja a bejelentéseket az elkóborolt házi kedvencekről.

Ha a II. kerületben elveszett házi kedvencünk, vagy kóborló kutyát látnak, hívják a +36303722007 és +36208028221 telefonszámokon elérhető járőrszolgálatot, akik segítenek visszajuttatni a kedvenceket tulajdonosaiknak, valamint szükség esetén állatorvosi kezelést biztosítanak, legvégső esetben állatpanzióban, állatmenhelyen helyezik el a megtalált állatokat.

A járőrszolgálat tagjai természetesen rendelkeznek chipolvasóval, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a megtalált kedvenceket közvetlenül a tulajdonoshoz juttassák vissza.

Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek