Share on facebook
Share on email

Harmónia, elegancia, inspiráció – Olajág Otthonok Zugló

A zuglói Olajág Otthonok a városrész egyik legszebb zöldövezetében, modern lakópark részeként épültek, minden tekintetben a senior korosztály számára alkalmas infrastruktúrával.

Az akadálymentesített, liftekkel, közösségi terekkel, étteremmel, könyvtárral, klubhelyiségekkel rendelkező, gondozott, fásított kerttel körbevett épületekben önálló, fürdőszobával, teakonyhával felszerelt, erkélyes vagy közvetlen kertkapcsolattal rendelkező, önállóságot biztosító apartmanokban élnek a lakók.

A modern idősotthon az egészségügyi szolgáltatások – többek között rendszeres intézményi és szakorvosi jelenlét – mellett, az egészség megőrzését támogató lehetőségekkel, gyógytornász, gyógymasszőr, dietetikus, sószoba, uszoda, várja azokat, akik életüknek ezt a szakaszát biztonságban, ugyanakkor önállóan, függetlenségüket megőrizve szeretnék élni.

Rendkívül sokrétű, színes programok állnak rendelkezésre a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. A hagyományos klubélet – irodalmi, dalos, sakk, stb. – mellett zenés-táncos rendezvények, ismert előadók fellépései gazdagítják a kínálatot.

Senior Akadémiai előadások az élethosszig tartó tanulás jegyében olyan témakörökről szólnak, melyek tartalomban, ismeretanyagban egyaránt képesek újdonságokat nyújtani ennek a korosztálynak.

A generációk közti szakadék szűkítését szolgáló programsorozat keretében óvodás és iskolás korosztály egyaránt rendszeresen megfordul az intézményben, hogy a közösen eltöltött tartalmas idő tapasztalatait vigye magával.

Sok közös élmény születik a programok alkalmával, legyen az együtt végzett tornaóra, kézműves foglalkozás vagy közös éneklés.

A Bakancslista program az egyéni vágyak beteljesülésében segít a lakóknak, így az önmegvalósításra is lehetőséget ad.

A zuglói Olajág Otthon megteremti annak lehetőségét, hogy színvonalas környezetben, támogató közösségben, az egyéni igényeket is szem előtt tartva, aktív, színes, tartalmas életet élhessenek az itt élők.

Legyen a mi Otthonunk az Ön otthona!

www.olajagotthonok.hu

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek