Share on facebook
Share on email

Halloween a Familyparkban

A burgenlandi szabadidőparkban immár 10. alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb halloweeni programsorozatát. A park ezúttal 12 napon át áll a vámpírok bűvöletében.

Október 25. és november 5. között a Familypark megnyitja kapuit és olyan különleges halloweeni élményt kínál, ami egészen biztosan lenyűgözi a látogatókat. A meghosszabbított nyitvatartásnak köszönhetően a vendégek 20:00, illetve 22:00 óráig élvezhetik a hátborzongató hangulatot.

A programok között napi négy showműsor is szerepel. A gyerekeket látványos gyermekműsor várja a park kabalafigurájával, Filippóval. A gyermekműsor sok vidámságot és szórakozást ígér fülbemászó dalokkal, lenyűgöző tánccal és vicces akrobatikával – izgalmas kikapcsolódás még a legkisebbeknek is! Sötétedés után a látogatók egy lenyűgöző esti showműsorra számíthatnak: a rockos dallamoktól és a lélegzetelállító akrobata mutatványoktól mindenkinek eláll a lélegzete!

És ez még nem minden! A parkban sétáló mutatványosok és gólyalábasok vidám szórakozásra invitálják a látogatókat. A nagy halloweeni felvonuláson pedig a gyerekek megismerkedhetnek Filippóval, a kandúrral és kísérteties barátaival. Nemcsak a sétáló mutatványosoknak lehet hátborzongató halloweeni arcfestésük, a vendégeknek is lehetőségük van arra is, hogy tehetséges arcfestőink átváltoztassák őket. Legyen szó vámpírokról vagy más hátborzongató lényekről – a választék egyedülállóan széles.  

Egy másik fénypont a Haunted House kísértetház, ahol számos hátborzongató teremtmény garázdálkodik. Az izgalmak garantáltak! Olyannyira, hogy a belépés csak 14 éves kortól ajánlott. Alex Neumayr osztrák tökfaragó mester minden töklámpása igazi remekmű, amivel ámulatba ejti a látogatókat. Egy külön színpadon pedig naponta többször is izgalmas bűvészbemutató gondoskodik a szellemes szórakozásról.

A színes halloweeni programot az Elvarázsolt sárkánybarlang teszi teljessé, ahol Dragomir sárkány várja a bátor kalandorokat, valamint a 3 éneklő tök, egy pimasz trió, amely szellemességével és bájával elvarázsolja a látogatókat.

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen halloweeni élményt a Familyparkban! Merülj el a varázslat, az izgalom és a szórakozás világában!

A színes halloweeni programot olyan gasztronómiai különlegességek teszik teljessé, mint a híres boszorkányleves vagy a Drakula-burger.

Csoportos ár: 20 főtől, előzetes foglalás esetén: 27 euró/fő; az idegenvezetőnek és a buszsofőrnek ingyenesen. 10 vagy több gyermekből álló iskolai csoportok számára különleges ajánlat: 21 euró/tanuló.

» Izgalmas vámpíréjszakák – Familypark

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek