Share on facebook
Share on email

Fióka: A tökéletes esküvői helyszín a budai Városmajor szívében

Ha esküvőszervezésről van szó, a dátum kiválasztása mellett a legfontosabb a tökéletes esküvői helyszín megtalálása. A Fióka garantáltan jó választás lehet azoknak a pároknak, akik kis létszámban, csendesen ünnepelnének, és azoknak is, akik hajnalig mulatnának a reflektorfényben nagyobb társasággal. A változékony időjárásra ugyanúgy fel vannak készülve, mint az egyedi kérésekre: a nagy nap lehet romantikus a hatalmas fák ölelésében, lehet bohém, elegáns, hangos vagy meghitt - amilyennek a friss házaspár azt megálmodta.
fotók: The Wedding Fox

A Fióka étterme és kertje nem csak gyönyörű és egyedi színhelyet biztosít a tökéletesre megálmodott esküvőnek, de a minőségi ételek és italok, a rutinos, profi szervezőcsapat valóban ideálissá varázsolják ahhoz, hogy teljes harmóniában fogadhassanak örök hűséget egymásnak a párok. A Fióka mögötti parkban, a nagy, zöld lombok alatt sok boldogító igen hangzott már el: ez nem csak a hangulat, a nyugalom és a természet közelsége miatt jó lehetőség, de nagyon praktikus is: így csak néhány lépést kell tenni az ebédig vagy vacsoráig.

A Fióka adottságainak köszönhetően kisebb és nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmas. Attól sem kell tartani, hogy a manapság oly változékony időjárás tönkreteszi a nagy napot: külső és belső, illetve kérés esetén kültéri fedett terület is garantálja, hogy bármilyen időjárási körülmények között zavartalanul ünnepelhessen a násznép – ha leszakad az ég, az esőben a teraszon folytatódik a buli.

fotók: The Wedding Fox

Természetesen az ízekre is ugyanolyan hangsúlyt fektet a csapat, mint a szervezésre: a Fióka konyhája közismert a klasszikus magyar ízjegyek újragondolásáról és a hagyományos ételek modern tálalásáról, ezt pedig a legmagasabb minőségben garantálják az esküvők alkalmával is. A klasszikus fogások mellett az egyedi kérésekhez is igazodnak: ha a pár kötetlenebb, lazább esküvőt szeretne, kertiparty-hangulatot varázsolnak színes koktélokkal és különleges, hideg falatkákkal.

A Fióka csapata hisz az egyediségben, a különleges ötletekben, de akkor is profik, ha a klasszikus kéréseknek kell eleget tenniük: ha még nincs kiválasztva az esküvői helyszín, nem érdemes tovább keresgélni.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek