Share on facebook
Share on email

Familypark – Szórakozás az egész családnak!

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak! Idén aprilis 4-én nyit!

Több, mint egy kalandpark!

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

A 29 pörgő, forgó és mozgó játék mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló.
A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél
: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról.

A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy, a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő-tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat.

Mottónk: „Szórakozást az egész családnak!”

Ausztria legnagyobb szabadidőparkjaként azt tűztük ki magunknak célul, hogy vendégeinknek egy tökéletes kiránduló napot biztosítsunk. A “Szórakozást az egész családnak” mottóval törekszünk arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínáljuk minden korosztály számára. Gondoskodni akarunk arról, hogy aki belép a parkunkba, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el a Familypark fantáziavilágában!

A Familypark ötletével egy olyan szórakoztató parkot akartunk létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak, legyen az vidámparki szórakozás, kulináris élvezetek, vagy séták élménye egy nagy parkban. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi és biztonsági előírások legmagasabb szintű betartására.

Minden évben új látnivalókat és attrakciókat létesítünk és folyamatosan továbbfejlesztjük a területet, hogy a Familypark élményét még vonzóbbá és lenyűgözőbbé tegyük.
A Familypark egy olyan hely, ahol az öröm és gondtalanság uralkodnak, hogy a látogatók szívesen térjenek vissza újra és újra! Idén április 4-én nyit!

Familypark GmbH
Märchenparkweg 1
7062 St. Margarethen

Tel.: +43/2685/60707
E-Mail.: office@familypark.at

Web: https://www.familypark.at/hu/

https://www.facebook.com/familypark.bgld/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek