Share on facebook
Share on email

Elindult a II. kerületi „iskolabusz” tesztüzeme

Október 10-én reggel 7-kor elindult a II. kerület gyermekszállítási szolgáltatásának próbaüzeme.

A négy járat Solymárról, Adyligetről és a Gyarmati Dezső Uszodától viszi II. kerületi iskolákhoz a gyerekeket. 4-ből három járatnál várólista van arra az esetre, ha valaki a későbbiekben mégsem szeretné igénybe venni a szolgáltatást, míg az adyligeti vonal esetében van még szabad hely, ide hamarosan újra lehet jelentkezni.

A következő időszak legfontosabb feladata a tapasztalatgyűjtés, és az, hogy a több mint hatvan szolgáltatást igénybe vevő gyermek kényelmesen és biztonságosan juthasson el iskolájába.

Emellett már kb. 45-50 autóval kevesebb indul el a város felé a csúcsforgalomban.

Köszönöm mindenkinek, aki segített az indulásnál, a BKK és szolgáltató szakembereinek az útvonalak tervezését és a szülőknek a bizalmat!

Bízom benne, hogy a szolgáltatás sikeres lesz, és hamarosan tovább fejlődhet, hogy minél több gyermeknek legyen lehetősége kerületi „iskolabusszal” utazni reggelente.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.