Share on facebook
Share on email

Elindult a Fogadj örökbe egy tanszercsomagot jótékonysági akció

A tanszeradományokkal II. kerületi gyermekotthonok lakóit és rászoruló II. kerületi családokat segíthetünk

Sok gyermek és család várja aggodalommal vegyes izgalommal a tanév kezdetét, és sajnos sokaknak okoz komoly nehézséget a tanszerek beszerzése. Idén akciót indítunk, hogy közösen segítsünk tanszeradományokkal könnyebbé és boldogabbá tenni a nehezebb körülmények között élő szomszédaink számára a tanévkezdést. A tanszeradományokat kerületi gyermekotthonok lakóinak és rászoruló II. kerületi családoknak juttatjuk el.

Megteremtettük a lehetőségét, hogy személyre szólóan is adományozhassunk, így minden segíteni vágyó pontosan tudhatja, hogy hány éves gyermeknek szerzi be a tanszereket.

A tanszerigények megismerhetőek a kozosseg.bp02.hu oldalon. Ha szeretne tanszeradománnyal segíteni, kérjük, válassza ki az oldalon, melyik tanszercsomagot szerzi be, és augusztus 31-ig juttassa el gyűjtőpontjaink egyikére!

A gyűjtőpontok (Fény Utcai Piac, Gyarmati Dezső Uszoda, HÜVI Szolgáltatóház, Klebelsberg Kultúrkúria, Marczibányi Téri Művelődési Központ, Polgármesteri Hivatal) augusztus 25-től augusztus 31-ig működnek.

Amennyiben a konkrét tanszerigényeken túl is sikerül gyűjtenünk, akkor a megmaradó adományokat karitatív szervezeteknek juttatjuk el.

Segítsünk közösen, hogy mindenkinek kicsit könnyebben indulhasson a tanév!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.

Mozdulj, Buda!

Családi foci a Panoráma sportközpontban április 21-én 9-től 13 óráig