Share on facebook
Share on email

Egy TÖK-ÉLETES Családi Nap a II. kerületben, Máriaremetén

Szeretettel várunk egy TÖK-ÉLETES Családi Napra… Újra-hasznosan! 

Sziasztok, kedves szülők és kedves gyerekek!

Október 24-én Tökfaragó nap lesz a Gyarmati Dezső Uszoda (1029 Budapest, Máriaremetei út 224.) parkolójában 10-től 17 óráig. Az esemény szervezői: a II. Kerületi Önkormányzat és a II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft.

Az ősz beálltával szeretünk beljebb húzódni az egyre zordabb időjárás elől. Eddigre már vidéken is véget ért az őszi betakarítás. Mihály nap körül lassan behajtották a hajnali párás legelőről a jószágot, a kukoricát mostanság kezdték megszabadítani a csuhétól, és addig dolgoztak, amíg a töklámpásban le nem égett a gyertya. 

Október 24-én, vasárnap most te is számot adhatsz tökfaragó tudásodról!

Ha nincs eszközöd, netán tök sem áll rendelkezésedre, ez ne legyen akadály! Neked csak a fantáziádat és a kreativitásodat kell magaddal hoznod! 

Az egésznapos jó hangulatról mi gondoskodunk! 

  • Miután megtervezted és kifaragtad a család tökvicsoriját, áttérhetsz a mese-sátorba, ahol újrahasznos báb-előadást nézhetsz végig a Figurina bábszínház előadásában.  
  • Ha érdekelnek a kutyák, akkor a Gyarmati Dezső Uszodánál kutyás segítőkkel találkozhatsz, akik nagyon sok érdekes dolgot mesélnek majd róluk. Sőt, hozd magaddal saját kutyádat is, és a bemutató után vegyetek részt egy kutyaügyességi versenyen! Mutasd be, mi mindent tanítottál neki, és nyerj uszodabelépőt!
  • Ha nem szeretnél tököt faragni, akkor chipses dobozokból készíthetsz magadnak újrahasznosított lámpásokat. 
  • Megtudhatsz sok izgalmas dolgot a városban velünk együtt élő vadállatokról is a délutáni Állatijó bemutatón.
  • Vagy nemezelő technikával készítsed el gyapjú és víz segítségével lakásod őszi díszeit!
  • Az uszoda előtti aszfalton pedig ragadj krétát, és alkosd meg a nap végén nyertes aszfaltrajzot!
  • És ha ez sem lenne elég, akkor lesz még újrapapír origami, hulladékból hangszerkészítés, hangulatos gipsy jazz zene és mesefoglalkozás is! 

Várunk sok szeretettel a Gyarmati Dezső Uszoda előtt október 24-én vasárnap 10 és 17 óra között!

Addig is kérlek, lájkold az esemény Facebook-oldalát (ahol a pontos programot is megtalálod), és kattints rá az ‘Érdekel’ avagy az ‘Ott leszek’ gombra:

https://www.facebook.com/events/179944690989689

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Két magyar cég, a Logiscool és a Makery DIY is megkapta az Európai Franchise díjat

Szeptember 19-én adták át első alkalommal az Európai Franchise Díjat. A résztvevő országok Franchise Szövetségei kizárólag az előző évben országosan elismert cégeket delegálhatták a díjra, így kimondottan a legjobbak legjobbjait mérték össze. Az öt kategória nyertesei között szerepel a magyar alapítású Logiscool és a Makery DIY is.