Share on facebook
Share on email

Bölcsődei férőhelyeket hoznak létre Budapest II. kerületében

A projekt keretében két helyszínen kerülnek kialakításra bölcsődék, melyek összesen 36 fő befogadására alkalmasak.

A bölcsődei férőhelyek iránti igények kielégítése céljából Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat két új bölcsőde létesítését kívánja megvalósítani, ezzel is növelve a bölcsődei férőhelyek számát, valamint elősegítve a szülők munkába állásának lehetőségeit.

A bölcsődék létesítése során a helyi adottságok figyelembevételével modern, fenntartható bölcsődék kerülnek kialakításra, melyek megfelelnek a gyermekek igényeinek.

Az egyik megvalósítási helyszín a Jurányi utcában található, ahol 2 csoportszobával, 24 fő befogadásra alkalmas bölcsőde kerül kialakításra. A Völgy utcában 1 csoportszobás, 12 fő befogadására alkalmas bölcsőde létesül. A fejlesztéssel összesen 36 fő új bölcsődei férőhely jön létre.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg hazai és Európai Uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével valósul meg.

A projektről bővebb információt a https://masodikkerulet.hu/bolcsodefejlesztes oldalon olvashatnak.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!