Share on facebook
Share on email

Befektetés a jövőbe

Miért nagyszerű társadalmi és pénzügyi befektetési lehetőség a Logiscool franchise?

A mai gyorsan változó világban a digitális korszak a mindennapjaink szerves részévé vált. Ahogy a technológia rohamosan fejlődik, kulcsfontosságú, hogy gyerekeink rendelkezzenek releváns készségekkel a folyamatosan változó környezet kezeléséhez. A Logiscool-nál felismertük a növekvő igényt a digitális írástudás, a programozás és az AI oktatás iránt, és kötelességünknek érezzük, hogy felkészítsük a gyerekeket a technológia-központú jövőre.

Egy olyan vállalkozásba való befektetés, amely összhangban van ezzel az innovatív és transzformatív tanulási megközelítéssel, döntő fontosságú lehet. A Logiscool nem csak egy átlagos franchise hálózat; ez egy közösség olyan vállalkozókkal, akik szenvedélyesen hisznek abban, hogy tartós pozitív válzozást hozzanak a következő generációknak. Határozottan hisszük, hogy a szórakoztató oktatási módszeren alapú programozó iskolákkal a gyerekeket inspirálhatjuk, hogy kitartást és kritikus gondolkodási készségeket sajátítsanak el, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez bármely területen.

Ami a Logiscool-t megkülönbözteti, az a kódoláson túlmutató teljes körű tantervünk. Interaktív tanítási módszerünk ösztönzi a kreativitást, a problémamegoldást, az együttműködést és az alkalmazkodóképességet is. Ezen alapvető készségek korai kialakításával felvértezhetjük a gyerekeket, hogy lelkesen és magabiztosan nézzenek szembe a digitális jövő kihívásaival.

A Logiscool franchise hálózathoz való csatlakozás azt jelenti, hogy részese leszel egy nemzetközileg elismert márkának, amely számos rangos díjat kapott innovatív oktatási megközelítésért. Bizonyított üzleti modellünk a nyereséget és a növekedést garantálja, míg folyamatos támogatásunk, képzéseink és marketinganyagaink képezik alapját franchise partnereink sikerének.

Továbbá, a Logiscool egy rugalmas és skálázható üzleti lehetőséget kínál, amelyet igazítható a helyi közösség igényeihez. Akár egy forgalmas nagy- vagy egy kissebb városban nyitnál központot, testreszabható tantervünk és a franchise partnerek széles hálózata minden lépésnél segíteni fog.

A Logiscoollal nemcsak egy pénzügyileg jövedelmező vállalkozást nyitsz meg, hanem jelentős változást is hozol a gyerekek életébe. Lehetőséged van arra, hogy a következő generációt felkészítsd a technológiai fejlődés elfogadására, kritikus gondolkodásra és aktív részvételre a holnap digitális környezetének alakításában.

Nagy mosollyal az arcunkon köszöntjük a digitális világot

Azok az idők, amikor a technológia ismerete csak egy „menő” dolog volt, már elmúltak. Most, különösen a gyermekeink számára, akik egy egyre inkább digitális világban nőnek fel, ez elengedhetetlen része az életünknek!

Ha megkérdezzük a szülőket, egyetértően bólintanak: az informatikai tanórák kisgyerek korban való kezdése nemcsak jó ötlet, hanem a sorsfordító lehet. De menjünk egy lépéssel tovább – célunk nem csak az, hogy megtanítsuk a gyerekeknek, hogyan kattingassanak és kódoljanak. Nagyobbat álmodunk! Küldetésünk az, hogy a fiatal tanulókat valódi digitális polgárokká formáljuk, akik magabiztosan és kreatívan tudnak navigálni az online világban, megérteni, empatizálni és csodálatos dolgokat alkotni a digitális térben.

A digitális írástudás? Nekünk többet jelent, mint szakzsargon. Digitálisan műveltnek lenni azt jelenti, hogy megértjük, hogyan működik az online kommunikáció, ismerjük az e-biztonság minden fortélyát, gyakoroljuk az éber számítógép-használatot, és kritikusan és analitikusan dolgozzuk fel az információt. Célunk, hogy a gyerekeket a technológia passzív felhasználóiból, magabiztos alkotókká tegyük a digitális világban.

A Logiscool modell kiemelkedő jellemzői

  1. Egyedi megközelítés: A sokoldalú tantervünkkel, amely 6 -18 éveseknek szól, biztosítjuk, hogy a tanulás korosztálynak megfelelő és hatékony legyen. Minden lecke gondosan kidolgozott, arra törekedve, hogy egyensúlyt teremtsen a tanulás és a szórakozás között. Ellentétben sok más programozást oktató platformmal, figyelembe vesszük a különböző korú gyerekek egyedi fejlődési igényeinek fontosságát. Programjainkat úgy terveztük, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a különbségekhez, sokféle opciót kínálva, kifejezetten a fiatalabb gyerekek és a tinédzserek igényeire szabva. Az a kötelezettségvállalásunk, hogy egy olyan oktatási élményt nyújtsunk, amely nemcsak tudással gazdagítja őket, hanem teljes mértékben releváns minden gyermek számára, függetlenül koruktól. Mindez pusztán arról szól, hogy megkönnyítsük a gyerekek számára a bonyolult fogalmak megértését.
  2. MIX mód: Innovatív MIX módunk áthidalja a vizuális és szövegalapú kódolás közötti szakadékot, lehetővé téve a diákoknak a építőköveket (Blox mód) és a szövegalapú nyelveket egymás mellett látni, ezzel segítve az átláthatóságot és a könnyebb megértést. A MIX különlegessége, hogy egyedi tervezése miatt zökkenőmentesen átvezet a BLOX módból a szövegalapú programozáshoz.
  3. Nemzetközi elismerések: Amikor egy márkát az Európai Franchise Szövetség (EFF) „Legjobb Nemzetközi Márkaként” jutalmaz, az a minőség és elhivatottság bizonyítéka. A Logiscool 2022-es elismerése az Európai Franchise Díjátadón a digitális írástudás és a programozás oktatás fontosságát bizonyítja.
  4. Biztonságos, gyermekbarát digitális környezet: Egyedülálló digitális portált biztosítunk kizárólag gyerekeknek, biztosítva egy biztonságos, támogató online közösséget, ahol megoszthatják projektjeiket, részt vehetnek kvízekben, és naprakészek lehetnek a digitális trendekkel kapcsolatban. Ez a befogadó környezet nemcsak túlszárnyalja a tantermi tanulási élményt, hanem tükrözi a való világ digitális környezetét is, ezzel egy kollektív növekedési hozzáállást erősít és felkészíti a gyerekeket egy olyan jövőre, ahol a digitális terek a mindennapi élet szerves részét képezik.

Tekintsd meg a márka mögött meghúzódó szenvedélyt és elhivatottságot ebben a Logiscool Master Franchise-t bemutató videóban.

Miért érdemes a Logiscoolba befektetni

Azok számára, akik a jövő generációkba kívánnak befektetni, egy vállalkozás többet nyújt, mint az azonnali hozamokat. Hosszú távú nyereségről, pozitív változásokról és egy közös cél felé való haladásról szól.

  • Jövedelmezőség és támogatás: Az első naptól elérhető jövedelmezőség és jellemzően 2-3 éven belüli megtérülés miatt a Logiscool franchise pénzügyi szerkezete szilárd. Mindehhez hozzájárul egy elkötelezett csapat által nyújtott kiterjedt támogatás, így olyan vállalkozást kapsz, amely a kezdetektől fogva sikerre van ítélve.
  • Kitűnni a tömegből: Az iskolaidő utáni programozás oktatás repertoárjában a Logiscool kódolásra és robotikára vonatkozó tanúsított programja, egyedi tanítási módszertana, kreatív workshopjai, táborai és kurzusai miatt kiemelkedik. Amikor a Logiscool-al szerződsz, akkor egy minőségi márkához csatlakozol.
  • Hozz változást: Egyedülálló vállalkozás lehetőségén túl, egy lehetőség arra, hogy a jövőbe fektess, kézzel fogható, pozitív változást hozz a gyerekek életébe, és tartós társadalmi hatást gyakorolj. Bizonyos értelemben a jövő vezetőinek, gondolkodóinak és újítóinak formálásáról van szó.

A következő lépés

Összefoglalásként, Logiscool partneré válni egyértelmű döntés lehet. Ha azonosulsz a misszióval, hiszel a digitális írástudás erejében, és mind a nagyobb cél, mind a nyereség hajt, akkor ez lehet az a lehetőség, amit kerestél.

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy része lehess egy globális mozgalomnak, amely az oktatást, az innovációt és a vállalkozókedvet ötvözi. Látogass el honlapunkra vagy egyeztess hívást ma, és csatlakozz hozzánk a programozás oktatás forradalmának megteremtésében a gyerekek számára.

Együtt, hozzuk ki a gyerekekből a bennük rejlő potenciált, és írányítsuk őket egy sikeres jövő felé vezető útra.

Ha mélyebben bele szeretnéd ásni magad a részletekbe és jobban megismerni missziónkat, akkor lépj kapcsolatba velünk, és fedezd fel a Logiscool franchise és partneri lehetőségeket.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!