Share on facebook
Share on email

A Zala Springs Golf Resort tudja, mire van szükséged ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj!

Távolodj el a nyüzsgő város zajától, hogy újra kapcsolódhass önmagaddal.

A Zala Springs Golf Resort a nyugat-balatoni régióban 160 hektáron a golfon túl, luxus lakóingatlan fejlesztéssel is foglalkozik. Gondtalan befektetés a nyaralás mellett, találd meg álmaid otthonát nálunk! A Zala Springs Golf Resort pontosan tudja, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj pihenésed alatt!

Klubházunk egész évben várja azokat a vendégeit, akik szeretnének kikapcsolódni és élvezni a luxus színvonalú szolgáltatásokat. Térj be Bistronkba és kóstolj valami finomat folyamatosan frissülő étlapunkról, szívd be a friss levegőt miközben napsugarak cirógatják arcod és csodálod a dimbes-dombos zalai táj szépségét extravagáns szobáink teraszáról. Pihend ki golfórád fáradalmait Boutique Spa részlegünkön és merülj el kültéri úszómedencénkben, mely télen is termálvízzel várja a felfrissülni vágyókat!

Jelenlegi fejlesztésünk a Villa projekt mellett a Health Clinic részlegünk is, így hamarosan nem csak a pihenni, hanem a szépülni vágyó vendégeink is biztosan imádni fogják a Zala Springs Golf Resortot és annak összes szolgáltatását.

Minek várnál tovább, a Zala Springs minden évszakban garantálja a minőségi pihenést! Látogass el hozzánk, egész évben nyitott kapukkal és csodás környezettel várunk!

Szobafoglalás: info@zalasprings.hu vagy +36 83 900 950

Zala Springs Golf Resort – GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRAK – Zala Springs Golf Resort

ℤ𝕒𝕝𝕒 𝕊𝕡𝕣𝕚𝕟𝕘𝕤 𝔾𝕠𝕝𝕗 ℝ𝕖𝕤𝕠𝕣𝕥 (@zalaspringsgolfresort) • Instagram-fényképek és -videók

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!