Share on facebook
Share on email

A fejlesztések nem állnak meg, a Logiscool együttműködik az ETONX-szel

A születésnap alkalmából rendezett budapesti sajtóeseményen a Logiscool büszkén jelentette be együttműködését az EtonX-szel, az elismert brit Eton College innovatív részlegével.

A Logiscool és az EtonX közös fejlesztésű új „self-learning” kezdő kurzusa, a Coding games with Python új lehetőséget nyit a kódolás és a mesterséges intelligencia oktatásában a 12+ éves gyerekek és fiatalok számára. A kurzus részeként KAI és DAIsy, a Logiscool mesterséges intelligencia asszisztensei is segítik a diákokat és az oktatókat a tanulási folyamatban. (www.etonx.com/course/coding-games-with-python/)

„A Logiscool élvonalbeli programozási platformja játékra adaptált megközelítést alkalmaz, amely a tanulást magával ragadó, szórakoztató és mindenki számára elérhető élménnyé alakítja át. A kódolás oktatására kiképzett AI-asszisztenseik hatékony segítséget nyújtanak mind a diákoknak, mind a tanároknak.” – méltatta a programot James Stanforth, az EtonX kurzusigazgatója, az Eton College digitális oktatásért felelős igazgatója.

A Logiscool különösen büszke erre az együttműködésre.

„Óriási büszkeség, hogy sikerült egy olyan együttműködést létrehozni, ami a számos oktatási és üzleti díjunk mellett tovább erősíti a Logiscool saját fejlesztésű platformjainak értékét.” – emelte ki dr. Breuer Anita.

„A Logiscool egy jó üzlet, de emellett egy nagyon klassz cél is, ami mögé szívesen áll oda befektető, csapattag, franchise partner, szülő és gyerek is, hogy együtt hatásuk legyen a világra. A Logiscool mindannyiunk számára a küldetés és az üzlet kombinációja. Nagyon örülök, hogy a részese lehetek” – fejezte be gondolatait Balogh Petya.

Miközben ezt a figyelemre méltó évtizedes mérföldkövet ünneplik, a Logiscool tulajdonosai hálás köszönetet mondanak a szülőknek, a gyerekeknek, a pedagógusoknak, a franchise partnereknek és mindenkinek, aki csatlakozott hozzájuk ezen a rendkívüli úton. A beléjük vetett bizalom és támogatás meghatározó szerepet játszott a Logiscool történetének sikeres alakulásában. Az oktatás iránti szenvedély, az innováció és a gyermekek jövője iránti elkötelezettség alakítja a jövőben is a Logiscool küldetését, hogy világszerte még több gyermeknek adhassák át a digitális tanulás örömét.

A LOGISCOOLRÓL

A 2014-ben Budaörsön alapított Logiscool kiemelkedően gyorsan fejlődött, és mára vezető szerepet tölt be a digitális írástudás és a gyermekek kódolási oktatása terén. A 30 országban jelen lévő franchise hálózat egyedülálló oktatási módszertana, tananyaga és platformjai, valamint a mesterséges intelligencia működésének és használatának felelősségteljes oktatása átalakítja a gyerekek technológiával való kapcsolatát, és képessé teszi őket a digitális világban való sikeres és hatékony eligazodásra. A cég számos díjat nyert, többek között 2022-ben elnyerte a Legjobb nemzetközi brand elismerást az Európai Franchise szövetségtől, tananyaga és oktatási platformja kiváló minősítést kapott a finn Education Alliance-től, Digital Discovery kurzusa pedig elnyerte az Év kurzusa elismerést is.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.