Share on facebook
Share on email

4 napos jubileumi fesztivál a Familyparkban

Június 8. és 11. között a jubileumi fesztivál keretén belül színes forgatag és változatos programok várják a látogatókat, minden nap más-más fényponttal.

Két ok is van az ünneplésre, hiszen nemcsak a Familypark ünnepli fennállásának 55. évfordulóját, hanem a népszerű Patkánymalom hullámvasút (Rattenmühle) is a 10. születésnapját ünnepli.

A fesztivál programja

A látogatókat négy napon át változatos és szórakoztató programok várják, olyan fénypontokkal, mint a Das Supertalent TV-műsorbólismert Lukas & Falco Dog Dance Show, valamint a mulatságos Okidoki Party TV-műsor Christoph Hirschlerrel. Még maga Rolf Rüdiger is tiszteletét teszi a Patkánymalom hullámvasútnál (Rattenmühle), hogy Robert Steinerrel együtt szórakoztassa a kicsiket és a nagyokat.

Emellett lesz egy nagy ORF kabalatalálkozó is, ahol olyan népszerű gyerekkori bálványokkal találkozhatnak a látogatók, mint Maya és Willi a méhecske, Heidi, Vicky, a viking, az ABC mackók vagy Kurt, a kandúr. A park kabalafigurája, Filippo és a Patkánymalom hullámvasút kabalája, Gréta is minden nap a parkban tartózkodik majd.

A programkínálatot vidám gólyalábasok és karikatúraművészek, a népszerű arcfestés és a kézműves állomás teszi teljessé. Annak érdekében, hogy a látogatóknak még több idejük maradjon a változatos programokra, a park 1 órával tovább, 10 órától 19 óráig tart nyitva!

Familypark 2017 – Neusiedler See

Vedd meg a jegyed az online áruházban és spórolj 2 eurót! Helyszíni jegyek csak a fennmaradó kapacitás függvényében vásárolhatók a jegypénztárban. További információk a rendezvényről és a teljes programról itt találhatók: www.familypark.at/jubilaeum

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!