Share on facebook
Share on email

Ügyviteli szoftver oklevél-átadó a TTK-n

APTE Természettudományi Karán a kis- és középvállalati szegmensben piacvezető Kulcs-Soft Nyrt. ügyviteli szoftvereiből sikeresen vizsgázó hallgatók oklevelet vehettek át.

A június 21-én rendezett ünnepélyes átadáson részt vett dr. Trócsányi András dékán, dr. Pap Margit, a PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézet igazgatója, dr. Lendvai Tamás, a PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézet Információtechnológia és Biorobotika Tanszék adjunktusa, valamint a Kulcs-Soft részéről Százvainé Béres Linda.

Nagyon fontosnak tartom azt, ha egy szoftvert tanítok, jelen esetben a Kulcs-Softot, akkor legyen egy olyan lehetőség, amely a tantárgy elvégzését követően annak az értékét emeli” – hangsúlyozta dr. Lendvai Tamás, az ügyviteli szoftver használatát oktató kurzus vezetője, majd hozzátette: „kiemelten értékes ez a kezdeményezés a Kulcs-Soft Nyrt. részéről, melynek keretében

oklevél átvételére, valamint kedvezmények megszerzésére van lehetőség. Ez a tantárgy és a PTE képzéseinek az értékét is emeli, különösen a munkaeőrpiaci felhasználhatóság szempontjából.

A Kulcs-Soft-tól sohasem állt távol a társadalmi felelősségvállalás, ezért is hirdettük meg az iskolaprogramunkat

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek