Share on facebook
Share on email

Naturanza Decor & More – Rendezvény és esküvői dekoráció a természetesség jegyében

„Semmi sem olyan könnyed, mint a természet és semmi sem olyan szép, mint a természetesség”

Az ősz beköszöntével, a nappalok rövidülésekor lassacskán egyre több időt töltünk a négy fal között, mely kiváló alkalmat teremt a mögöttünk álló év átgondolására, lezárására és a következőre való felkészülésre.

Nincs ez másképpen a mi „műhelyünk” tájékán sem, hiszen az idei elképesztő tempót diktáló esküvő, -és rendezvényszezon végeztével jóleső érzés egy rövid időre belehuppanni a fotelba és egy forró tea
mellett elmerengeni a nyári hónapok történésein.

Egy rendezvény vagy esküvő dekorációjának megvalósulását hosszas tervezési folyamat, közös alkotómunka előzi meg.

Munkánk során elengedhetetlen megrendelőink elképzeléseinek, a rendezvény jellegének és helyszínének megismerése. A környezet hangulata, valamint a helyszín által nyújtott lehetőségek szolgáltatják számunkra az alapot, melyre épülve következnek a finomhangolások a megrendelő által megálmodott stílus, színvilág és enteriőr meghatározásakor.

A kikristályosodásra váró elképzelések, ötletek és lehetőségek formálódása teszi igazán izgalmassá e kreatív alkotói folyamatot, melynek eredményeképpen megszületik a dekoráció alapkoncepciója.

A tervezési és kivitelezés során elsődleges szempont a különböző színek, felhasznált anyagok és formák közötti összhang megteremtése. Kicsit olyan ez, mint amikor az ember az otthonát csinosítgatja, azzal a különbséggel, hogy számunkra minden héten többször különböző helyszínek jelentik a bázist, az otthont.

Felemelő érzés a rendezvényt megelőző napokban létrehozni és megvalósulni látni mindazt, amit előtte csak tervezeti szinten, gondolati síkon és előzetes látványterveken szemléltünk hónapokon keresztül. Az abszolút sikert pedig természetesen megrendelőink elégedettsége jelenti, mely számunkra a legfontosabb.

Követve a legújabb trendeket, de nem megfeledkezve a klasszikus, örökérvényű stílus elemeiről, munkánk során igyekszünk harmóniát teremteni, és igazán egyedülálló megjelenést biztosítani megrendelőink számára. Szívesen alkotunk bohó vagy rusztikus stílusban, kedveljük a letisztult, természetes jegyeket hordozó irányzatokat, vannak klasszikusok, amelyek számunkra sosem unalmasak…egyszóval törekszünk a diverzitásra.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

http://naturanzadecor.hu/

info@naturanzadecor.hu

Naturanza Decor&More | Facebook

Naturanza Decor&More (@naturanzadecor) • Instagram

+36 70 416 9549

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek