Share on facebook
Share on email

Megérkezett Magyarország első autószerviz előfizetése

Gondoskodj az autódról felelősen!

Mindenki tervezi vagy már megtervezte az idei évének családi költségvetését. Sokan terveznének autójuk éves költségeivel is, ehhez adunk egy kis segítséget. A Green Car környezettudatos autószervíz a hazai piacon elsőként ismerte fel, hogy a családok költségvetését mennyire próbára teszik az autóhasználattal járó pluszkiadások. Az ökotudatos autószerviz tulajdonosa épp ezért létrehozott egy olyan online pénztárca-rendszert, amely tulajdonképpen szerviz-előfizetésként működik.

Kötelező biztosítás, adó, gumicsere, műszaki vizsga- rengeteg olyan költség van az üzemanyagon túl is, amellyel autótulajdonosként bizony számolnunk kell. Ezekkel azonban, akárcsak a többi előfizetésünkkel, mostantól tudatosan is tervezhetünk, hogy ne érjen bennünket meglepetés hónap végén. Noha bizonyos márkaszervizek már próbálkoztak hasonlóval, a Green Car új szolgáltatásához fogható lehetőség eddig nem létezett itthon.

Csomagajánlatok és különleges kedvezmények

Az ügyfelek alap, közepes és nagy csomagból választhatnak, sőt, flottaajánlat is elérhető, minimum 3 személygépjárműtől. A legkisebb csomag ára havi 5000Ft, a legnagyobb ajánlaté pedig havi 20.000 ft. Az előfizetések fedezhetik a tervezhető költségeket, például az évi egy olajcserét.

Az online pénztárca célja, hogy ügyfeleinket segítsük abban, hogy tervezhetővé tegyék a gépjárműveik szerviz költségeit. Hiszünk abban, hogy havi rendszerességgel összerakható egy autó szinte éves szervizköltsége. Különböző csomagajánlatokkal készültünk az ügyfeleink számára, így mindenki a saját igényei és pénztárcája szerint választhatja ki a számára megfelelő ajánlatot. Az előfizetés 100%-át fel tudják használni ügyfeleink, ráadásul ezen túl különböző kedvezményeket is kapnak a szolgáltatásainkra, valamint a webshopunk termékeire is” – mondta el Ghimán Lajos, a szerviz vezetője. Azt is elárulta, a koncepciót már több éve megálmodta, de a fejlesztésekhez és a terv kidolgozásához mostanra ált össze minden hozzávaló! A hosszútávú tervek között az is szerepel, hogy hamarosan akár választható biztosításokkal is összekötik majd a csomagokat.

Állandó költségek, amelyekkel számolnunk kell

A nem várt költségeket természetesen nehéz megjósolni, de vannak olyan fix, tervezhető tételek, amelyeket autótulajdonosként már előre is tudhatunk. Ezeket érdemes figyelembe venni az éves költségvetés elkészítésénél. Ilyen például a gumiszerviz, abroncs beszerzés, olajcsere, klíma-töltés, kötelező szervizek, várható fékjavítás. Emellett érdemes váratlan meghibásodásokkal is kalkulálni, például elektromos meghibásodásokkal vagy kuplunghibával.

A rendszer az eddigi visszajelzések alapján is remekül működik, Ghimán Lajos szerint épp ideje, hogy a telefon, internet, Youtube vagy éppen Netflix előfizetéseink mellé az autószerviz is felkerüljön a listára, hiszen így baj esetén sem kell majd pánikolnunk.

„Az egyik ügyfelünknek éppen váltójavítást kellett eszközölnünk, ami egy közel másfél millió forintos procedúra volt. Ha ő már előfizető lenne, a 15%-os kedvezménnyel jelentős összeget spórolhatott volna. Egy autó nem kérdezi meg, hogy milyen hónap van, mikor tönkremegy benne valami. Ha előre gondolkodik az ember, nem csak az autója, a pénztárcája is megköszöni majd” – tette hozzá Ghimán Lajos.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek