Share on facebook
Share on email

CHARITY SHOP a II. kerületben is

Ma meglátogattuk Iványi Gáborékat az Oltalom Karitatív Egyesületben, hogy fertőtenítőszereket vigyünk, illetve fontos elhatározásra jutottunk: "charity shop"-ot nyitunk a II. kerületben.

Egy ilyen bolt lényege, hogy használt, jó minőségű, de a családunkban már nem alkalmazott eszközöket adományként eljuttatjuk ide, ahol az eredeti ár töredékéért mások is hozzáférnek. A rendszer pedig az így keletkezett bevételekből működik. Az adományboltok esélyt teremtenek a munkaerőpiacról kiszorultak foglalkoztatására, miközben olcsó vásárlási lehetőséggel segítenek a rászorulóknak.

Mi a II. kerületben olyan közösség vagyunk, ami magán kívül az ország egészére, minden magyarra odafigyel. Büszkék vagyunk rá, hogy nem csak magunkon, de a nehezebb sorban élőkön is rendszeresen segítünk.

Ezért keressük más, kevésbé tehetős magyar településekkel a kapcsolatot, ezért működünk együtt olyan nagy múltú intézményekkel, mint Iványi Gábor és az Oltalom. És ezért szeretnénk továbblépni ebben. Úgy érezzük, hogy egy adománybolt működtetése természetes következő lépése elkötelezettségünknek és együttműködésünknek.

Biztosak vagyunk benne, hogy megfelelő helyet fogunk találni a ‘charity shop’-nak, és sokan segíthetünk sokaknak!

                                                                                                          Őrsi Gergely

                                                                                                         polgármester

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek